Wykonanie
            Bardzo łatwa w przygotowaniu i bardzo pyszna surówka z 
kapusty pekińskiej z dodatkiem 
papryki oraz 
pomidorków.Ten i inne przepisy znajdą Państwo również w menu głównymSkładniki :1 średniej wielkości główka 
kapusty pekińskiej1 
czerwona papryka10 
pomidorków koktajlowychSos :
sos czosnkowyPrzygotowanie:
Kapustę obieramy z zewnętrznych liści i kroimy wedle uznania. Ja stara się kroić drobno przyjemnie się zjada i łatwiej 
miesza. 
Paprykę kroję w kosteczkę, a 
pomidorki w ćwiartki. Całość wkładam do miski i oblewam wcześniej przygotowanym 
sosem czosnkowym (szykujemy 1-2h wcześniej). Dokładnie mieszamy surówkę i gotowe. Smacznego!
Sos czosnkowy ( ilość składników dopasować do ilości surówki, można zrobić bardziej 
jogurtowy z jedną łyżką 
majonezu będzie zdrowiej !!) :http://sprawdzoneprzepisykulinarnee.blogspot.com/p/blog-page_64.html