ßßß
Sok warzywny z dodatkiem jabłka, ze szpinakiem, burakiem, marchwią, ogórkiem i selerem naciowym. Kolor nie powala na kolana, wygląda nawet jak podejrzana brunatna ciecz, a to za sprawą szpinaku i buraka. Kolor kolorem ale właściwości zdrowotne i oczyszczające są rewelacyjne, i taki soczek na wiosenne oczyszczanie jest niezastąpiony.
Składniki na 1 wielką porcję lub 2 mniejsze1 ogórek zielony długi3 łodygi selera naciowego1 średni burak1 średnie jabłko4 średnie marchwie4 duże garście świeżego szpinakuWszystkie warzywka oczyszczamy i przepuszczamy przez sokowirówkę lub wyciskarkę do owoców.
About Gosia DrohomireckaView all posts by Gosia Drohomirecka >< Marcipan Påskeæg – wielkanocne jajka marcepanowePåskeæg – wielkanocne jajka bajaderkowe >