ßßß
Składniki: (na 2 porcje)1 słodka i miękka gruszka3 kostki czekolady - polecam mleczną czekoladę z truskawkami i malinami EkoFlorka2 gałki czekoladowych lodówniezbędna będzie również patelnia grillowaPrzygotowanie:Gruszkę dzielimy na dwie części, usuwamy ogonek i gniazdo nasienne (tworząc wgłębienie). Lekko nacinamy spód każdej połówki, aby gruszka stabilnie leżała na talerzu.Rozgrzewamy patelnię grillową. Grillujemy gruszkę z obu stron do uzyskania delikatnych charakterystycznych pasków.W każdej połówce gruszki umieszczamy gałkę lodów, a całość posypujemy czekoladą starta na małych oczkach.Deser podajemy od razu (ciepły).
Smacznegopiątek, 11 marca 2016, matleenpoleć znajomemu » śledź komentarze (rss) »KomentarzeOstatnie wpisyPieczona owsianka z ...WYNIKI KONKURSU! - WYGRAJ ...Serniczek chia na jagodach z ...Najprostsza surówka obiadowa ...Delikatne placuszki z ...Ciasto z jabłkami najeżone ...Jagodowe serniczki na ...Grillowana tortilla z ...Bardzo pomarańczowa babka z ...Wiosenne kanapki z lekką ...
Słodkie okruszkiSPIS TREŚCI (OBRAZKOWY)Proszę o cierpliwość. Spis (treści) w fazie przygotowań. Inna nawigacja po blogu - wróć na stronę główną -> Wybierz kategorie, która Cię interesuje
Kontakt: [email protected] [email protected] Nawiązanie współpracyBędzie mi niezmiernie miło, jeśli zostawisz po sobie jakiś ślad w postaci komentarza.Prawa autorskieTreści i zdjęcia zawarte na tym blogu są moją własnością. Kopiowanie, przetwarzanie i rozpowszechnianie tych materiałów w całości lub w części bez mojej zgody i wiedzy stanowi naruszenie praw autorskich, majątkowych i osobistych. Podstawa prawna Dz.U. 94 nr 24 poz. 83, sprost.: Dz.U. 94 nr 43 poz. 170.Tu mnie znajdziecie:Tu mnie znajdziecie:
Tu mnie znajdziecie:Tu mnie znajdziecie:Tu mnie znajdziecie:Tu mnie znajdziecie:Tu mnie znajdziecie:Zapraszam na InstagramOdwiedź na Pintereście profil użytkownika Słodkie okruszki.Pisz blog