ßßß
Składniki: (na 1 porcję)1/2 szklanki płatków owsianych górskich3/4 szklanki 100% naturalnego soku z jabłek i aronii1 małe jabłko1 łyżeczka ekologicznego oleju kokosowego virgin z Bazarka Smakoszyduża szczypta cynamonukilka plastrów jabłka na wierzch owsiankiPrzygotowanie:Do garnuszka z grubszym dnem wsypujemy płatki górskie, ścieramy małe jabłko na grubych oczkach tarki, dodajemy dużą szczyptę cynamonu. Całość zalewamy sokiem. Jeżeli wolimy mniej gęstą owsiankę podczas gotowania można dolać soku.Stawiamy na gaz, doprowadzamy do wrzenia i gotujemy, ciągle mieszając, aż do napęcznienia owsianki.Zaraz po zdjęciu z palnika do naszej owsianki dodajemy łyżeczkę oleju kokosowego, całość dobrze mieszamy aż do połączenia oleju z owsianką.Owsiankę podajemy ciepłą z plasterkami jabłek.
Smacznegowtorek, 19 stycznia 2016, matleenpoleć znajomemu » śledź komentarze (rss) »KomentarzeOstatnie wpisyPieczona owsianka z ...WYNIKI KONKURSU! - WYGRAJ ...Serniczek chia na jagodach z ...Najprostsza surówka obiadowa ...Delikatne placuszki z ...Ciasto z jabłkami najeżone ...Jagodowe serniczki na ...Grillowana tortilla z ...Bardzo pomarańczowa babka z ...Wiosenne kanapki z lekką ...
Słodkie okruszkiSPIS TREŚCI (OBRAZKOWY)Proszę o cierpliwość. Spis (treści) w fazie przygotowań. Inna nawigacja po blogu - wróć na stronę główną -> Wybierz kategorie, która Cię interesuje
Kontakt: [email protected] [email protected] Nawiązanie współpracyBędzie mi niezmiernie miło, jeśli zostawisz po sobie jakiś ślad w postaci komentarza.Prawa autorskieTreści i zdjęcia zawarte na tym blogu są moją własnością. Kopiowanie, przetwarzanie i rozpowszechnianie tych materiałów w całości lub w części bez mojej zgody i wiedzy stanowi naruszenie praw autorskich, majątkowych i osobistych. Podstawa prawna Dz.U. 94 nr 24 poz. 83, sprost.: Dz.U. 94 nr 43 poz. 170.Tu mnie znajdziecie:Tu mnie znajdziecie:
Tu mnie znajdziecie:Tu mnie znajdziecie:Tu mnie znajdziecie:Tu mnie znajdziecie:Tu mnie znajdziecie:Zapraszam na InstagramOdwiedź na Pintereście profil użytkownika Słodkie okruszki.Pisz blog