Wykonanie

lodówkowa kokosowa* owsianka z
brzoskwinią z puszki, jabłkiems, uszonymi
wiśniami (w środku) i
dżemem karmelowo-
truskawkowymcold coconut oatmeal with peach in
syrup, apple, dried cherries (inside) and caramel-strawberry jam

*zrobiona z filiżanki
wody ze świeżego
kokosa i 3/4 szklanki
mlekaTeoretycznie wolny, w praktyce - zaraz idę, ba - stresuję się, a pochmurna pogoda nie poprawia mi nastroju. Byle do piętnastej.
Dżem truskawkowo-karmelowy - cudo, które ostatnio wypatrzyłam na sklepowej półce pobliskiego sklepu. Już dawno temu przekonałam się, że niemiecki asortyment jest niezrównanie bardziej bogaty niż w Polsce, o czym zapewnił mnie
dżem bananowo-
wiśniowy,
jabłkowo-
waniliowy czy chociażby
konfitura z
marakuji, jednak ten jest chyba moim ulubionym. Słodki, lekko karmelowy. Moje nowe, obok
bananów, uzależnienie.