ßßß Cookit - przepis na Placek zbójnicki

Placek zbójnicki

nazwa

Wykonanie

Tysiące sprawdzonych przepisów na dobre jedzenie i drinki!
Autor mala
Czas przygotowania: do 60 minut
Poziom trudności: średnie
Region: inne
Ilość osób: dla 4 osób
Średnia ocena potrawy
Oceń przepis (5 głosów)
Placek zbójnicki - składniki:
0.5 miesa gulaszowego
przyprawa gyros
srednia cebolka
maka
smietana 18%
Placek zbójnicki - sposób przygotowania: miesko przyprawic pozostawic na 20 min,po chwili nagrzac patelnie z niedoza iloscia oleju,wrzusic miesko opruszys maka,przykryc chwile,aby sie troszke zrumienilo,wrzucic cebule pokrojona w kosteczke przysmarzyc,podlac woda,poddusic calosc i zaprawic smietana.podawac na placka ziemiaczanego usmarzonego na cala patelnie,ja jeszcze na to wszystko sypie starty ser-pycha
Pączki serowe z polewą czekoladową
Tatar wołowy na grzankach [Jakub Kuroń gotuje]
Falafel z zielonym tahini [Jakub Kuroń gotuje]
Kruche ciasteczka z włoskimi orzechami
Dodaj swój przepis
Idealne faworki są chrupiące, delikatne i bardzo się kruszą ("przyozdabiając" przy tym twoją bluzkę). Karnawał wciąż trwa, więc zachęcamy do smażenia. Oto sprawdzone przepisy na trzy rodzaje faworków.
Zobacz też:
Domowe soki
Oprawa stołu
Źródło:http://ugotuj.to/ugotuj/-7126149/placek zbojnicki/p