Wykonanie
Tysiące sprawdzonych przepisów na dobre jedzenie i
drinki!Autor malaCzas przygotowania: do 60 minutPoziom trudności: średnieRegion: inneIlość osób: dla 4 osóbŚrednia ocena potrawyOceń przepis (5 głosów)Placek zbójnicki - składniki:0.5
miesa gulaszowegoprzyprawa gyrossrednia
cebolkamakasmietana 18%Placek zbójnicki - sposób przygotowania:
miesko przyprawic pozostawic na 20 min,po chwili nagrzac patelnie z niedoza iloscia
oleju,wrzusic
miesko opruszys
maka,przykryc chwile,aby sie troszke zrumienilo,wrzucic
cebule pokrojona w kosteczke przysmarzyc,podlac
woda,poddusic calosc i zaprawic
smietana.podawac na placka ziemiaczanego usmarzonego na cala patelnie,ja jeszcze na to wszystko sypie
starty ser-pychaPączki
serowe z
polewą czekoladowąTatar wołowy na grzankach [Jakub Kuroń gotuje]Falafel z zielonym tahini [Jakub Kuroń gotuje]Kruche
ciasteczka z
włoskimi orzechamiDodaj swój przepis

Idealne
faworki są chrupiące, delikatne i bardzo się kruszą ("przyozdabiając" przy tym twoją bluzkę). Karnawał wciąż trwa, więc zachęcamy do smażenia. Oto sprawdzone przepisy na trzy rodzaje
faworków.Zobacz też:Domowe
sokiOprawa stołu