Wykonanie
            Tysiące sprawdzonych przepisów na dobre jedzenie i 
drinki!Autor uwielbiam_gotowacCzas przygotowania: do 30 minutPoziom trudności: łatweIlość osób: dla 2 osóbŚrednia ocena potrawyOceń przepis (5 głosów)5 
jajek1 
cebula2 ząbki 
czosnku5 łyżek 
keczupu200-300 g 
seraJajka po diabelsku - sposób przygotowania: Pokrojoną 
cebulkę i 
czosnek smażymy na patelni. Kiedy już się ładnie zezłocą, dodajemy 
keczup (uwaga! będzie mocno "strzelać") Następnie zmniejszamy ogień na minimum, solimy i wbijamy 
jajka. Chwilę potrwa zanim 
jajka się zetną...kiedy się to już stanie dodajemy 
starty ser, podkręcamy ogień ciągle mieszając. Potrawa będzie gotowa kiedy rozpuści się 
ser:) Można udekorować 
pietruszką i 
zielonymi oliwkami.Bardzo sycące jedzonko! (Na tyle, że czasami preferuję taki obiadek)Pączki 
serowe z 
polewą czekoladowąTatar wołowy na grzankach [Jakub Kuroń gotuje]Falafel z zielonym tahini [Jakub Kuroń gotuje]Kruche 
ciasteczka z 
włoskimi orzechamiDodaj swój przepis

Idealne 
faworki są chrupiące, delikatne i bardzo się kruszą ("przyozdabiając" przy tym twoją bluzkę). Karnawał wciąż trwa, więc zachęcamy do smażenia. Oto sprawdzone przepisy na trzy rodzaje 
faworków.Zobacz też:Domowe 
sokiOprawa stołu