ßßß
Czas przygotowania: do 60 minutPoziom trudności: łatweRegion: kuchnia polskaIlość osób: dla 4 osóbŚrednia ocena potrawyOceń przepis (16 głosów)4 filety z kurczaka1 zupa cebulowa Knorr1 gęsta śmietanażółty serKurczak w zupie cebulowej - sposób przygotowania: Do płaskiego żaroodpornego naczynia włożyć filety z kurczaka, zalać wszystko gęstą śmietaną, posypać wszystko zupą cebulową Knorr na koniec ułożyć na wierzchu plasterki żółtego sera. Całość włożyć do piekarnika i piec ok 1h w temperaturze 200 stopni.Po ok 1h wyjąć z piekarnika, można podawać z ryżem i sałatką grecką. Smakuje wyśmienicie :-) Smacznego !!!Pączki serowe z polewą czekoladowąTatar wołowy na grzankach [Jakub Kuroń gotuje]Falafel z zielonym tahini [Jakub Kuroń gotuje]Kruche ciasteczka z włoskimi orzechamiDodaj swój przepis
Idealne faworki są chrupiące, delikatne i bardzo się kruszą ("przyozdabiając" przy tym twoją bluzkę). Karnawał wciąż trwa, więc zachęcamy do smażenia. Oto sprawdzone przepisy na trzy rodzaje faworków.Zobacz też:Domowe sokiOprawa stołu