Wykonanie
W sam raz na śniadanie lub przekąskę. Pyszna, krucha i soczysta :) Z pewnością będzie Wam smakować :)

Składniki:1 duża
papryka3 plasterki dowolnej
szynki4 łyżki
serka wiejskiego ziarnistego2 łyżki
kukurydzy1 mały
pomidorsiekany
koperek
Sposób przygotowania:1.
Paprykę myjemy, przekrawamy na pół, wydrążamy gniazda nasienne i oczyszczamy warzywo.2. W miseczce mieszamy
serek z
kukurydzą, pokrojoną w kosteczkę
wędlinę, drobno pokrojonego
pomidora. Dodajemy siekany
koperek, mieszamy.3. Farszem
serowym napełniamy połówki
papryki.4. Poniżej zdjęcie nadgryzionej papryczki w towarzystwie
ogórków kanapkowych w zalewie słodko-kwaśnej, czekających, aż ktoś je zniesie do piwnicy :)

Smacznego!!!