Wykonanie
Tekst: Olga Badowska; Zdjęcia: Shutterstock27 . 10.2010 11:45A A AHerbarium można zorganizować nie tylko w ogrodzie, także na balkonie albo na kuchennym parapecie. Po co? po pierwsze, świeża
zielenina jest wtedy zawsze pod ręką. po drugie,
ziołowy ogródek jest po prostu ładny.
Rozmarynpoprzednie 1/9 następne
Dodajemy go na początku gotowania, żeby zapach przeniknął całe danie. Pasuje do pieczonych warzyw i
mięs (z wyjątkiem
wołowiny - tu trzeba uważać). Grillując, ułóżcie kilka gałązek na brykiecie, a
mięso przejdzie słodkim aromatem..
Emsa FRESH HERBS GROW 515585 Trendton Deska i nóż do zió... GEFU RAFFINATO Uniwersalny ...poprzednie 1/9 następneZobacz także
Pieprz,
chilli,
sól - podróż do świata przypraw.