ßßß
Składniki :mały słoiczek chrzanu ( najlepszy Społem lub ten z Biedronki - to ma być chrzan nie krem chrzanowy ;)3 -4 jajka2 łyżki majonezuszczypta soliszczypta cukruOpis wykonania :1. Chrzan wykładamy na gęste sito i pozostawiamy by odciekła woda, jajka gotujemy na twardo, studzimy i obieramy.2. Jajka trzemy na drobnej tarce, dodajemy obcieknięty chrzan, sól i cukier oraz majonez mieszamy, przekładamy do słoiczka i przechowujemy w lodówce.Ja na słoiczek dodałam 6 jajek bo był dla mnie zbyt mocny ;).
Justyna L.Zwariowana żona i mama, kochająca swoje pasje. Mająca 1000 pomysłów na minutę. Lubię podróżować i odkrywać nowe smaki, w kuchni nigdy się nie nudzę i dobrze się bawię eksperymentując. Od niedawna fanatyczka fotografii kulinarnej i nie tylko.Podobne Przepisy