Na niedzielę, jaglany krem na śniadanie. O smaku brzoskwini oraz borówek z naturalną słodycządaktyli . Z chrupiącymi, prażonymi płatkami z migdałów i nerkowcami oraz aromatycznymi wiórkami kokosa . Lubię kiedy te zapachy już rano unoszą się w kuchni i rozchodzą po całym domu. Przyjemny poranek. Tak prosto, zdecydowanie najsmaczniej.brzoskwiniowo-borówkowy krem jaglany* z daktylami podany z prażonymi płatkami migdałowymi, nerkowcami oraz wiórkami kokosowymi i borówkamipeach-blueberry millet cream* with dates served with toasted almond flakes, cashew nuts, desiccated coconut and bluberries*na mlekumigdałowym*with almond milkKasza jaglana ugotowana wieczorem na mlekumigdałowym z daktylami. Rano zmiksowana z dwoma brzoskwiniami i garścią borówek.~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~Jeden wyczekiwany dzień przychodzi tak nagle...to wszystko ten upływ czasu. Już jutro. Jestem podekscytowana, po prostu szczęśliwa :)Przyjemnej niedzieli!