Wykonanie
            
Lista składników

1/2kostka 
margaryny Kasia4 
jajek1 szklanki 
wody1 szklanki 
mąki2 kremy karpatka1 litr 
mlekaJak zrobić?
Wodę z 
margaryną zagotować, dodać 
mąkę z fix do karpatek imieszać aż powstanie geste ciasto cały czas mieszając łyżką znowu podgrzać ciasto na małym ogniu przez 1 minutę aż do uzyskania z ciasta kuli Po ostudzeniu masy wbijać po jednym 
jajku i ucierać. Na blaszkę wysmarowaną tłuszczem i posypaną 
mąką wyłożyć połowę ciasta (moja forma była kwadratowa 24cm x 24cm). Piec w 200 stopniach 30-35min. Ugotować krem według przepisu ostudzić. 
Miękką margarynę utrzeć z ugotowanym kremem upieczone góry i doliny przełożyćkremem posypać 
cukrem pudrem schłodzić :)smacznego :)