Wykonanie
Blog > Komentarze do wpisu« Carpaccio z jeleniaPlacek
drożdżowo-
serowy wg. ... »

Składniki:- 9 kg
szynki wieprzowej,- 1 kg.
boczku,- 5 gram jałowcu utłuczonego,-
pieprz biały i czarny grubo mielony,- 20 dag.
soli,- czubata łyżka
cukru rozpuszczona w szklance
wody.3 kg
mięsa II kl z
szynki + 1 kg
boczku zemleć na drobnym sitku (jakim nie wiem) resztę na grubym. Dodać
przyprawy mieszać. Po wstępnym wymieszaniu dodać rozpuszczony w wodzie
cukier. Wymieszać. Nadziewać w jelita i zostawić na 12 h. Wędzona 2,5 godz. na niedużym ogniu.piątek, 30 stycznia 2015, beiotpoleć znajomemu »
śledź komentarze (rss) »TrackBackOstatnie wpisy
Mielonka z
dziczyzny – ...Peklowanie zalewowePeklowanie suche, solenie
Polędwiczki z warchlaka
Polędwica i
szynka z jeleniaChlebek orkiszowy WiesławaMój prezent gwiazdkowy 2015Pasztet myśliwegoRosół z
kaczkiDzika
kaczka wędzona_________________________ ____________________________________________________ __________________________ Licznik gości ____________________________ On-
line: _________________________Smaczne Zdrowe Wyroby DomoweWypromuj również swoją stronę ____________________________________________________ __________________________ __________________________ __________________________ __________________________ Zdjęcia i teksty na tej stronie są mojego autorstwa i zabrania się ich kopiowania, powielania i wykorzystywania do celów komercyjnych bez mojej zgody!!! Wykorzystanie przepisów oraz instrukcji mojego autorstwa znajdujących się na tym blogu w celach komercyjnych wymaga zgody autora!!!design by SenTineL
Wood.nPisz blog
zamów newsletter