Wykonanie

Gorące, aromatyczne ziemniaczki na pewno urozmaicą posiłki w zimne dni. Warto podać je z
sosem czosnkowym .Składnikikilka średnich
ziemniakówoliwasólpieprzrozmarynmajeranekSposób przygotowaniaKrok 1
Ziemniaki obrać i podgotować kilka minut. Kiedy będą średnio miękkie wyłożyć je do naczynka posmarowanego
oliwą. Ziemniaczki również natrzeć
oliwą.Posypać
ziołami i
pieprzem.Piec ok 0 , 5 godz, aż skórka stanie się chrupiąca i rumiana.VN:F [1 . 9.22_1171]proszę czekać...Rating: 7.0/ 10 (2 votes cast)Ziemniaczki w
rozmarynie, 7.0 out of 10 based on 2 ratingsPodobne wpisyZupa kurkowa z
rozmarynemKotlety ziemniaczaneZiemniaczane zawijańce do obiadu
Schabowe na
winie z kluskami śląskimiKremowa babka ziemniaczana