ßßß
Kolejny koktajl przetestowany przeze mnie w tegoroczne upały. Wbrew pozorom nie jest bardzo słodki i smakuje bardzo dobrze, szczególnie mocno schłodzony.Składniki500 gram miąższu arbuza1/2 banana1 łyżka soku z cytryny1 1/2 łyżki cukru3 łyżki jogurtu naturalnegoSposób przygotowaniaKrok 1Wydrążyć miąższ ze schłodzonego arbuza, banana pokroić w plasterki. Owoce wrzucić do miseczki, wlać łyżkę soku z cytryny. Dodać cukier i jogurt naturalny.Wszystkie składniki zblendować na gładko.VN:F [1 . 9.22_1171]proszę czekać...Rating: 10.0/ 10 (4 votes cast)Koktajl arbuzowo-bananowy, 10.0 out of 10 based on 4 ratingsPodobne wpisyOwocowe fondueOwocowy deser mascarponePikantna zupa z kurczakiem, warzywami i mlekiem kokosowymPlacuszki z serkiem wiejskim i jogurtemKoktajl truskawkowy z płatkami migdałowymi