ßßß Cookit - przepis na Różane przetwórstwo!

Różane przetwórstwo!

Wykonanie

1 Flares Twitter 0 Facebook 1 1 1 1 Flares ×
Sezon przetwórczy uważam za oficjalnie otwarty. Ja zaczęłam go już kilka dni temu od wykonania konfitury rabarbarowej z wanilią – mojej ulubionej – ale nie martwcie się będę ją robić jeszcze co najmniej kilka razy więc i przepis dla Was się znajdzie. Dziś wybraliśmy się do parku aby pozbierać, kwiaty były tak kruche, że nie można tu mówić o zrywaniu, płatki z dzikich róż. Udało nam się zebrać sporo kwiatów, już jutro dodam dla Was przepisy na konfiturę i syrop z płatków róż.
Powiązane notki:
Przetwórstwo październikowe i wykopki
Przetwórstwo bezcukrowe : powidła śliwkowe, mus z jabłek i pure z dyni
Nawigacja po wpisach
← Wstecz Dalej →
Copyright 1996-2016 Grupa Onet.pl S.A. Wszystkie serwisy Polityka prywatności
Źródło:http://ania-gotuje.blog.pl/2013/06/17/rozane-przetworstwo