Wykonanie
1 Flares Twitter 0 Facebook 1 1 1 1 Flares ×Sezon przetwórczy uważam za oficjalnie otwarty. Ja zaczęłam go już kilka dni temu od wykonania
konfitury rabarbarowej z
wanilią – mojej ulubionej – ale nie martwcie się
będę ją robić jeszcze co najmniej kilka
razy więc i przepis dla Was się znajdzie. Dziś wybraliśmy się do parku aby pozbierać, kwiaty były tak kruche, że nie można tu mówić o zrywaniu,
płatki z dzikich róż. Udało nam się zebrać sporo kwiatów, już jutro dodam dla Was przepisy na
konfiturę i
syrop z
płatków róż.
Powiązane notki:Przetwórstwo październikowe i wykopkiPrzetwórstwo bezcukrowe :
powidła śliwkowe, mus z
jabłek i
pure z dyniNawigacja po wpisach← Wstecz Dalej →Copyright 1996-2016 Grupa
Onet.pl S.A. Wszystkie serwisy Polityka prywatności