Wykonanie
Jeśli jesteś fanem
masła orzechowego, to myślę, że moje
ciasteczka przypadną Ci do gustu :)If you are a fan of peanut butter, I think you’ll
love these cookies :)Składniki (na ok 30
ciastek):350g
masła orzechowego „crunchy”175g
cukru2
jajka35g
masła210g
mąki1 łyżeczka
proszku do pieczeniaszczypta
solipołącz wszystkie składniki tak, żeby utworzyły jednolitą masę – najpierw
masło orzechowe i
masło, następnie
cukier,
jajka i pozostałe składnikiuformuj masę w kulki wielkości
orzecha włoskiego i wstaw do lodówki na 30 minutnagrzej piec do 180 C na blaszce ułóż kulki ciasta (w ok 5cm odstępach), następnie każdą z nich spłaszcz palcami na grubość ok 1-1,5cmpiecz ok 15 minut, a po wyjęciu z pieca przełóż na ręcznik papierowy, żeby „oddały” trochę tłuszczuSmacznego! :)…Ingredients (for about 30 cookies):350g of crunchy peanut butter175g of sugar2 eggs50g of butter210g of
flour1 tsp of baking powderpinch of saltcombine all the ingredients together – first peanut butter and butter,
than sugar, eggs and the rest of the ingredientsform the dough into walnut-size balls and put them for 30 minutes into the fridgepreheat the oven to 180 Cput dough balls into baking
tray leaving 5cm of space on each
side,
than flatten them with your fingers, so they are about 1-1,5cm highbake for about 15minutes, after taking them out of the oven, place cookies on a paper towel, so they „loose” some fatBon appetit! :)