Wykonanie
23 maja 2014Składniki:4 tortille100g.
serka twarogowego z
łososiem100g.
serka twarogowego z
ziołami8 plastrów
szynki wiejskiej ( lub innej w dużych plastrach)50g. tartego
sera żółtego180g. mixu
sałat z
rukolą ( jedno opakowanie)
Przygotowanie:Placki smarujemy
serkiem topionym ( 2 placki
serkiem z
łososiem , kolejne 2 z
ziołami)Każdy posypujemy
serem żółtym , kładziemy po 2 plastry
szynki.Wierzch posypujemy
sałatą.Zawijamy najpierw krótsze końce do środka a następnie w rulon.Każdą tortillę kroimy w krążki 1-2 cm.Na talerzu dekorujemy pozostałym mixem
sałatpodajemy same lub z ulubiony sosem.SmacznegoPost navigation← Grillowane szaszłyki w połączeniu z wyrazistym w smaku smażonym
ryżem stanowi wyśmienite i syte danie obiadowe. Smakuje podane za równo na ciepło jak i zimno :)Przekąska która smakuje za równo na ciepło jak i zimno. Prosta w przygotowaniu a jaka smaczna :) →