Wykonanie
Blog > Komentarze do wpisu« Przepyszny deser
bananowo ...Produkty EKO- logiczne ... »Warzywa , warzywa trzeba jeść by witaminek dostarczyć naszemu organizmowi . Prawda czy fałsz ??? Czekam na wasze opinie na ten temat.
karkówka 1 kg
papryka 2 szt czerwona
kabaczek 300 g ( pokrojony w kostkę )
bulion drobiowy 500 ml
sól i
pieprz do smaku
przyprawa naturalna dobry smak John nacieramy nią
karkówkęDorodną
karkówkę u mnie akurat to 1 kg będzie myjemy i osuszamy.Nacieramy
karkówkę przyprawą naturalną John
solą i
pieprzem .
Karkówkę najlepiej na noc zostawić w lodówce zawiniętą w folię spożywczą.Następnego dnia kroimy
karkówkę w plastry i smażmy na patelni chwile z obu stron .Warzywa czyli
kabaczek myjemy i kroimy w kostkę wkładamy do naczynia żaroodpornego.
Paprykę myjemy i kroimy w paseczki , dodajemy do
kabaczka .Układamy na warzywach
karkówkę i zalewamy
bulionem .Wkładamy do pieca i zapiekamy godzinkę w 250 stopniach .Podajemy z ziemniaczkami i surówką.





piątek, 21 sierpnia 2015, rozowakuchniapoleć znajomemu »
śledź komentarze (rss) »Kuchnia prosta i smaczna. Każdy znajdzie dla siebie coś smacznego .O mnie

Joanna GralikJestem mamą cudownej córki i żoną wspaniałego
męża. Miłość do kulinarnych wyzwań narodziła się u mnie dopiero, kiedy założyłam rodzinę. To właśnie dzięki niej udało mi się stać tym, kim jestem. Uwielbiam bawić się w kuchni i tworzyć całkiem nowe dania. Moje hobby to fotografia, kocham czytać książki. Bloga prowadzę z prawdziwą przyjemnością i pasją. Znajdziecie tu przepisy i zdjęcia dań, słodkości,artykuły i wiele innych ciekawostek.Kontakt do mnie
[email protected]
Tweety na temat @GralikJoannaOdwiedź na Pintereście profil użytkownika Joanna.Pisz blog
zamów newsletter