Wykonanie
«
Kiełbaski w
piwieKasza jęczmienna z
pieczarkami,
pomidorami i
natką pietruszki »Jakiś czas temu miałam okazję gościć na warsztatach Lubella – Kobieca Kuchnia Makaronowa.
Grono znajomych blogerek, nowe twarze, a także świetna ekipa z SynertimeLubię nasze wspólne akcje.

Po słodkim śniadaniu przyszedł czas na misję.
Makaron z dodatkiem
mięsa (do wyboru kilka rodzajów). Oczywiście znalazłam się przy stanowisku z
łososiem, bo przecież ja lubię na szybko! Chociaż udało mi się także podpatrzeć, jak dziewczyny ze stanowiska obok kształcą się w dziedzinie smażenia
steków 😉

Razem z Pauliną (Smakowity Kąsek), Martą (Feed Me Better) oraz
Magdą (Rogalik) stworzyłyśmy
makaron w stylu azjatyckim. Obawiałam się jak nam wyjdzie, bo gdzie kucharek sześć… jednak jestem pod wielkim wrażeniem podzielenia obowiązków i dobrania składników – muszę go powtórzyć dla WasZgadniecie co się znalazło w nim oprócz łososia?

A wspólne ucztowanie jest zawsze cudownym zwieńczeniem takiej imprezy. Prawda?

Dziewczyny, która ma moje zdjęcie z papryczką we włosach? :>