Wykonanie
Dzisiaj postanowiłam troszkę urozmaicić swoją jajecznicę. Wykorzystałam kilka produktów, które akurat były w lodówce,zwłaszcza ugotowaną
kaszę jaglaną. Gotując
kasze nigdy nie potrafię ugotować takiej ilości, która akurat będzie mi potrzebna. Zostaje mi jej więcej, więc aby się nie zmarnowała przechowuję ją w lodówce na kolejne najbliższe dni.

Składniki:- 1/3
cukini średniej- 2
jajka- 2 łyżki ugotowanej
kaszy jaglanej-
sól- łyżka
oleju kokosowego-
rzodkiewka do dekoracji
Cukinię obrałam, pokroiłam w kostki i podsmażyłam na
oleju kokosowym. Dodałam
kaszę jaglaną i jeszcze chwilę smażyłam. Wbiłam
jaja, doprawiłam i smażyłam jajecznicę.Ja swoją udekorowałam pokrojoną
rzodkiewką.Następnym razem dodam przy smażeniu
cukinii czerwoną paprykę.