Wykonanie
Jesteś tym co jesz...wtorek, 14 stycznia 201413:23By Czarnowłosa1 comment

Składniki:- 1 szklanka mielonego
siemienia lnianego (nie
mielę na na bardzo drobny pył)- 2
jajka- 3 łyżki
oliwy z oliwek- ok.1/3 szklanki
wody-
sól- łyżeczka
proszku do pieczenia bezglutenowego- ziarna
sezamu do posypaniaW miseczce mieszam suche składniki, następnie dodaję
jajka,
wodę i
olej, miksuję. W miarę potrzeby trzeba dodać jeszcze
wody, ale masa ma być gęsta. Odstawiam na chwilę do napęcznienia masy, w tym czasie formę na muffinki smaruję
olejem. Przełożyłam do formy, posypałam
sezamem.Piekłam 25 minut w 180 stopniach.

Copyright © Jemy dietetycznie i zdrowo | Powered by BloggerDesign by Site5 WordPress Themes | Blogger Template by NewBloggerThemes.com | kneepainissues.com