ßßß
Cookit - przepis na Pasta z czerwonej i zielonej soczewicy
Toggle navigation
Wszystkie (176132)
Przepisy (173196)
Składniki (2936)
Wszystkie (176132)
Przepisy(173196)
Składniki(2936)
Pasta z czerwonej i zielonej soczewicy
Składniki
siemię lniane
Oliwa z oliwek
Musztarda
Przyprawy
Czosnek
Zioła prowansalskie
Kurkuma
Tymianek
Czarnuszka
Cytryna
Wykonanie
Jesteś tym co jesz...wtorek, 30 kwietnia 201308:57By Czarnowłosa2 commentsNa majowy weekend zrobiłam sobie do
chleba
pastę.
Wykonanie:- pół szklanki ugotowanej
zielonej soczewicy
i pół szklanki czerwonej- kilka
suszonych pomidorów
ze słoika- 4 łyżki uprażonego na suchej patelni
słonecznika
- łyżka mielonego
siemienia lnianego
- odrobina
oliwy z oliwek
- mała łyżeczka
musztardy
- łyżeczka gomasio-
przyprawy
:
czosnek
granulowany,
zioła prowansalskie
,
kurkuma
,
tymianek
,
czarnuszka
- kilka kropli
cytryny
Wszystko zmiksowałam. Pycha
Copyright © Jemy dietetycznie i zdrowo | Powered by BloggerDesign by Site5 WordPress Themes | Blogger Template by NewBloggerThemes.com | kneepainissues.com
Źródło:
http://jemy-rozdzielnie.blogspot.com/2013/04/pasta-z-czerwonej-i-zielonej-soczewicy.html
Przepisy powiązane
Domowa wędlina II. Schab w musztardzie i ziołach prowansalskich na świąteczny stół i kanapki na co dzień
Domowa wędlina II. Schab w musztardzie i ziołach prowansalskich na świąteczny stół i kanapki na co dzień
Domowa wędlina II. Schab w musztardzie i ziołach prowansalskich na świąteczny stół i kanapki na co dzień
Domowa wędlina II. Schab w musztardzie i ziołach prowansalskich na świąteczny stół i kanapki na co dzień
Domowa wędlina II. Schab w musztardzie i ziołach prowansalskich na świąteczny stół i kanapki na co dzień
Składniki powiązane (0)