Wykonanie
Orzechowy serniczek to połączenie tego co tygryski lubią najbardziej :
miodu,
ciastek,orzeszków i
sera :D

Składniki na spód :* pokruszonych
ciastek digestive,* 1/2 kostki rozpuszczonego
masła.Składniki na masę
orzechową :* 2/3 szklanki
miodu,* 1/3 kostki roztopionego
masła,* 2
jaja,*1,5 szklanki posiekanych
orzechów włoskich i laskowych .Składniki na masę
serową :* 1 kg
sera wiejskiego,* 1 szklanka
cukru,* 2 łyżki
mąki,* 4
jajka* mała kremówki,PrzygotowanieSpód
ciasteczkowy : w robocie kuchennym pokruszyć
ciastka i połączyć z rozpuszczonym
masłem. Wylepić tym formę i podpiec 6 min w 175 stopni.Masa orzechowa : Wszystkie składniki wymieszać, podgrzać, gotować 8 - 10 minut do zgęstnienia, ciągle mieszając.Wylać na podpieczony spód i odstawić na bok.Masa serowa :
Twaróg zmielić, co najmniej dwukrotnie, dodawać stopniowo
cukier,
mąkę,
jajka wbijać po jednym i dalej miksować.Na końcu wlać kremówkę , zmiksować. Masę
serową wylać na masę
orzechową.

Piec 1 godzinę w temperaturze 175ºC.Smacznego!