Wykonanie

Coś podobnego było tu u Wiktorii i to od niej zaczerpnęłam ten pomysł :*PRZEPIS4 łyżki
kaszy jaglanejszklanka
wodybrzoskwinia100g
twarogucukierKasze opłukać na sitku, ugotowac do miękkości na wodzie, odstawić do przestudzenia.
Brzeoskwinię pokroić w kostkę. Następnie zblendować
kaszę, dodać
twaróg i
brzoskwnię. Wszystko razem zblendowac na gładki krem, posłodzić do smaku. Przełożyć do miseczki, na noc włożyć do lodówki.Czeka mnie dziś tyyle pracy, że nie wiem od czego zacząć. Teraz jeszcze doszły mi dodatkowe obowiązki, a siostra na uczelni. Ale najpierw idę piec ciasto, a co! :Da i jeszcze zamierzam dziś zrobić
ketchup z
cukinii, w moich domu zrobił furrorę, zresztą robię go już 3 raz w przeciągu dwóch miesięcy to chyba o czymś świadczy :DJeśli macie jeszcze zapasy
cukini to
róbcie, naprawdę polecam!udanej soboty! :*