ßßß
Lato w pełni, sklepowe półki aż uginają się od ciężaru warzyw. Cukinia osiąga ostatnio rekordowo niskie ceny. A ponieważ letni sezon, jak wszystko co dobre, kiedyś się kończy - to trzeba z niego korzystać.Proste, minimalistyczne danie, które przygotujecie w 20 minut. Makaron z duszoną cukinią i jej smażonymi kwiatami, doprawiony świeżo zmielonym pieprzem, gałką muszkatołową i morską solą. Łasuchy na pewno nie zapomną o dodaniu dobrego, włoskiego sera.***Pasta with zucchini flowersFull summer, market shelves give way under vegetable's weight. Zucchini has commanded lately sumpremely low price. And for the summer season, as all good things, comes to an end - you should then use it wise.Simple, minimalistic dish that you can prepare in 20 mins. Pasta with saute zucchini and its fried flowers, seasoned with freshly-grained pepper, sea salt and nutmeg. Any gourmet won't forget about good, Italian cheese.
Pasta with zucchini flowerspreparation time: 20 minutWhat do you need?any pasta1 big zucchini, sliced5 zucchini flowers, washed carefully1 garlic clove, mashedfreshly-graind black pepper, sea salt1 teaspoon butterolive oil for fryingnutmegWhat now?1. Cook pasta al dente.2. Heat the olive oil on the frying pan, add garlice and fry it for a while - don't burn!3. Add zucchini flowers and fry for 2 mins. Then add sliced zucchini and saute covered for about 10-15 min.4. Season with pepper, salt, nutmeg, stir in pasta and add butter.5. You can also add any cheese or nutritional yeast.