Wykonanie
Lekkie
płatki jaglane wzbogacone o
owocowy mus - z
jabłek i
truskawek . Ugotowane wraz z
jajkiem, dzięki
czemu są jeszcze bardziej kremowe. Podane z '
ricottową chmurką' oraz
masłem z
nerkowców . Idealnie gęste przy czym delikatne, a zarazem sycące. Z tym
masłem - najsmaczniej!


jabłkowo-
truskawkowe płatki jaglane na
mleku sojowym z
jajkiem podane z
ricottą oraz
masłem z
nerkowcówapple-strawberry millet flakes with soy milk and egg served with
ricotta and cashew nut butterWeekend się skończył. Kolejny za nami, kolejny przed nami. Nowy dzień, witam w poniedziałek! Uśmiecham się do Was, uśmiecham się do siebie :) Przyjemnego tygodnia!Zostałam nominowana do LB, dziękuję Dominice ;)Pytania:1. Jak przezywano Cię w szkole i dlaczego ? kręciołek, loczek - ze względu na włosy, ale to było w podstawówce ;)2. Jeśli
makaron to z czym ? najbardziej lubię ze
szpinakiem,
łososiem i jakimś kremowym sosem3. Podróż, której nigdy nie zapomnę odbyła się do .. . Francji i Anglii4. W jakiej epoce chciałabyś żyć ? chcę żyć tu i teraz, nie muszę się nigdzie przenosić, nawet myślami5. Jaką supermoc chciałabyś posiadać ? nie potrzeba mi supermocy6. Książka czy film ? książka7. Film, który najbardziej mnie wzruszył to ... wiele takich, ale dla przykładu podam..."Kwiat pustyni"8. Rower czy rolki ? i to i to :)9. Danie, które
mogę jeść codziennie to ... owsianka <310. Jaki jest Twój ulubiony
owoc letni ?
brzoskwinie i
truskawki11. Czego najbardziej nie możesz się doczekać w zbliżających się wakacjach ? wielu rzeczy