Wykonanie
Witam was w weekendowym nastroju ,choć i tak wstałam wcześnie. Jednak czuję ,ze nie muszę się spieszyć i wszystko spokojnie
mogę zorganizować ;)Na ten weekend mam sporo nauki ,wolę zrobić wszystko na kolejny tydzień i porządnie się przygotować niż później zabiegana męczyć się w tygodniu. Wiem ,weekend jest po to aby odpocząć,ale ja należę chyba do ludzi ,których można określić mianem pracoholików - choć jeszcze nie pracuję ,może naukoholik ?Moje przemyślenia ... a więc : Ostatnio spotkałam się na blogach z wpisami ,w których widać zwątpienie w prowadzeniu bloga
śniadaniowego . Ja jednak uważam ,że jest to bardzo fajna sprawa . Sprawia mi frajdę wstawianie tu śniadań czy przepisów ,nawet jeśli się powtarzają - za co przepraszam ,ale czasami tak jest - to lubię je wstawiać. Bardzo lubię też przeglądać wasze śniadania i inspirować się nimi , nie ma dnia ,żebym nie weszła na jakieś bloga, praktycznie codziennie przeglądam wszystkie i
śniadaniowce i inne kulinarne z durszlaka ;) Nie jest to uzależnienie ! Myślę ,że uzależnieniem u siebie
mogę nazwać tylko jedzenie owsianki ,ale nie przeszkadza to w niczym ,jest zdrowa i pyszna ! przeglądanie blogów jest przyjemne ,ale nic by mi nie było gdym parę
razy tego nie zrobiła - nie
zginę z tego powodu ;p więc nie można nazwać tego obsesją.Uważam też ,że nasze blogi pomagają wielu osobom np. wyjść z choroby , otworzyć się na ludzi itp. Jest to bardzo fajna sprawa. Ja dzięki wam odważyłam się do paru nowych składników np. nigdy nie zjadła bym
masła orzechowego ,gdyby nie wy ! teraz wiem jakie ono pyszne i ile radości sprawia człowiekowi jedzenie. Wiadomo jest ono bardzo ważne w życiu każdego z nas ,więc nie wykluczone ,ze często o nim się
mówi itd.Podsumowując : Prowadzenie bloga kulinarnego czy
śniadaniowego to super sprawa i gorąco polecam wszystkim ,żeby znaleźli choć trochę czasu i podzielili się swoimi inspiracjami ;)Przepraszam, jeśli was zanudziłam ,ale mam nadzieję ,ze się ze mną zgadzacie.
owsianka na
mleku z
nerkowcami ,
amarantusem ,
gorzką czekoladą 85% ,
płatkami zbożowymi w polewie jogurtowej i bez ,
otrębami granulowanymi o smaku
truskawkowym , przed
espresso cortado i
jabłkoporridge with milk ,cashew nuts , amaranth , dark chocolate 85% , wheat cereals with yoghurt sauce and without ,granulated
bran with strawberries flavor , before
espresso cortado and apple