Wykonanie
Idealnie nadaje się do wszelkiego rodzaju
pieczonego mięsa. Można ją również wykorzystać jako pasta do kanapek.Składniki

- 16 dag tartego
chrzanu- 2
jabłka- 20 dag żółtego
startego sera- 5
jajek-
sól,
pieprz- mały słoik
majonezuDrogi internauto - jeżeli przepisy znalezione na tym blogu uważasz za przydatne i chętnie wykorzystasz je w swojej kuchni możesz wziąć udział w rozwoju tego bloga aby było ich jeszcze więcej. Wystarczy, że przed opuszczeniem klikniesz na którąś z reklam - wystarczy tylko tyle i aż tyle :)Z góry dziękuję.Wykonanie
Jajka ugotować na twardo, wystudzić i obrać.
Jabłka umyć i obrać.
Jajka i
jabłka pokroić w kostkę.
Ser zetrzeć na tarce o dużych oczkach.
Chrzan wymieszać z
majonezem a następnie z pozostałymi składnikami. Doprawić
solą i
pieprzem.Życzę smacznego.Komentarze oraz
lajki mile widziane :)