ßßß

Przygotowanie:Polędwiczkę umyć ,osuszyć ,pozbyć się cienkim nożykiem białych błonek.Pokroić w 2-3cm plastry.Każdy kawałek rozbić delikatnie w dłoniach.składniki na marynatę połączyć razem ,zalać mięso ,dokładnie wymieszać by każdy kawałek był pokryty marynatą.Odstawić pod przykryciem do lodówki na 2-3h.Patelnię grillową rozgrzać ,zmniejszyć ogień,smażyć mięso do lekkiego zarumienienia z obu stron.Plastry sera przekroić na pół.Polędwiczki podawać gorące na kawałku sera z ulubionymi dodatkami.SmacznegoPost navigation← Bomba witaminowa na jednym talerzu.Oryginalna a za razem uniwersalna sałatka świetnie sprawdzi się na lekki obiad lub kolację.Podana sama z delikatnym mięsem lub grzankami stanowi syty i zdrowy posiłek.Zapraszam :)Mojej córci zupki gotuje głównie na 2dni ,z rybą i ryżem wcina aż miło:) →