ßßß
Przygotowanie:Ciasto: Składniki na ciasto zagnieść razem aż będzie gładkie.Zawinąć w folię spożywczą , włożyć do zamrażalki na 30-40 min.Po wyjęciu rwać po kawałeczku , wykładać formę do ciasteczek. ( wystające brzegi wyrównać)Piec 20 min w 150 st.Wyjąć z foremek odstawić do ostudzenia.Masa:Śmietanę zmiksować cukrem pudrem na sztywno , dodać serki ricotta ponownie chwilkę miksować.Czekoladę zetrzeć na tarce o małych oczkach dodać do masy , wymieszać.Masę przełożyć do rękawa cukierniczego lub ,maszynki do dekoracji.Dekorować środek każdego ciasteczka .Odstawić do lodówki na 2-3 h.SmacznegoPost navigation← Do tej pizzy możemy użyć resztek domowego schabu , ja właśnie tak zrobiłam . Nadaje jej niepowtarzalny smak :)Bogate wnętrze i boki z niespodzianką sprawia iż pizza jest bardzo syta , smaczna a dodatkowo ciszy oko :) →