Wykonanie

Składniki
grahamka, 1 sztukatarty
cheddar, 2 łyżki
masło, 1 łyżka
czosnek, 1 ząbek
szalotka, 1 mała
szpinak, garść
jajko, 1 sztuka
śmietana kremówka, 1 łyżka
sól morska, czarny świeżo mieliny
pieprzSposób przygotowaniaGórę
bułki odciąć. Środek wydrążyć. Wsypać
cheddar.Na
maśle zeszklić drobno posiekany
czosnek i
szalotkę. Wrzucić
szpinak. Smażyć do momentu, aż zwiędnie i zmniejszy objętość. Przyprawić
solą i
pieprzem. Drobno posiekać. Przełożyć do
bułki.Wbić
jajko. Wlać kremówkę. Piekarnik ustawić na funkcję góra-dół i rozgrzać do 180 stopni.
Bułkę zapiekać przez 15-18 minut, aż
białko się zetnie. Przyprawić
solą i
pieprzem.Buy percocet online