ßßß
Składnikigrahamka, 1 sztukatarty cheddar, 2 łyżkimasło, 1 łyżkaczosnek, 1 ząbekszalotka, 1 małaszpinak, garśćjajko, 1 sztukaśmietana kremówka, 1 łyżkasól morska, czarny świeżo mieliny pieprzSposób przygotowaniaGórę bułki odciąć. Środek wydrążyć. Wsypać cheddar.Na maśle zeszklić drobno posiekany czosnek i szalotkę. Wrzucić szpinak. Smażyć do momentu, aż zwiędnie i zmniejszy objętość. Przyprawić solą i pieprzem. Drobno posiekać. Przełożyć do bułki.Wbić jajko. Wlać kremówkę. Piekarnik ustawić na funkcję góra-dół i rozgrzać do 180 stopni. Bułkę zapiekać przez 15-18 minut, aż białko się zetnie. Przyprawić solą i pieprzem.Buy percocet online