ßßß
Przedstawiam Wam efektowny przepis na pyszną pieczeńSKŁADNIKI:1/2 KG MIĘSA MIELONEGO/ŁOPATKA ALBO KARKÓWKA/3 ZĄBKI CZOSNKU2 JAJKA4 ŁYŻKI BUŁKI TARTEJSÓL,PIEPRZWYKONANIE:DO MIĘSA,DODAJEMY ŻÓŁTKA POKROJONY DROBNO CZOSNEK.SÓL.PIEPRZ DO SMAKU WYRABIAMY RĘKĄ.Z BIAŁEK UBIJAMY PIANĘ DELIKATNIE MIESZAMY AŻ DO UTWORZENIA JEDNOLITEJ MASY..DO WYSMAROWANEJ FORMY I WYSYPANEJ BUŁKA TARTĄ WKŁADAMY WYROBIONE MIELONE MIĘSO…JAK KTOŚ LUBI MOŻE DO ŚRODKA WŁOŻYĆ DWA UGOTOWANE NA TWARDO JAJKA.WKLADAMY DO NAGRZANEGO DO 170 STOPNI PIEKARNIKA NAPowiązany przepis:Surówka z młodej kapustyPIECZARKI W CIEŚCIE NALEŚNIKOWYMWspółpracaO bloguWitam. Pomysł na tego bloga wziął się stąd, że zobaczyłem w internecie reklamę akcesoriów kuchennych i pisało w niej "Ugotujmy Coś". I pomyślałem, że to dobra nazwa na blog kulinarny. Zarejestrowałem więc domenę ale że sam nie mam czasu prowadzić tego bloga to zaprosiłem do współpracy Jolantę (mam nadzieję, że kiedyś wspólnie przygotujemy jakąś potrawę na blog :-) ). Ja na blogu zajmuję się obróbką zdjęć i sprawami technicznymi. Jeszcze dodam, że lubię i gotować i zjeść coś smacznego a moje ulubione programy kulinarne to "Makłowicz w podróży", "Smaki Polskie” oraz "Dzika kuchnia", który był częścią Tajemnic kniei. Pozdrawiam.Krzysztof Milewski, Administrator
Gotowanie jest moją pasją od zawsze. Lubie gotować i eksperymentować. Podróże przyczyniły do rozszerzenia mojego sposobu patrzenia na smaki i gotowanie.Niemniej ciągle się uczę i podpatruje, analizuje i wyciągam wnioski. Mam nadzieję, że moje potrawy przypadną Państwu do gustu.Jolanta Marcinkiewicz, autorka wpisówZakaz kopiowania zdjęć z naszego bloguNajnowsze wpisyflaki wołowetort walentynkowyzapiekanka z brokułami i kurczakiemAKTUALNOŚCIALKOHOLE DOMOWEBEZ KATEGORIIDANIA DIETETYCZNEDANIA GŁÓWNEDANIA MIĘSNEDANIA REGIONALNEDANIA WEGETARIAŃSKIE / BEZMIĘSNEDANIA Z KARKÓWKIKREMYNAPOJE / KOKTAJLEPRZYSTAWKIRYBY / OWOCE MORZASAŁATKI / SURÓWKISŁODKOŚCISOSYZUPYStronyCIASTECZKADOBRE RADYKONTAKTPRZELICZNIK KULINARNYSAVOIR-VIVRE PRZY STOLEWspółpracaPopularne przepisychałwowiec bez pieczeniakarkówka pieczona w piekarnikuMetaZaloguj sięKanał RSS z wpisamiKanał RSS z komentarzamiWordPress.orgPolecamy
Ta strona korzysta z ciasteczek aby świadczyć usługi na najwyższym poziomie. Dalsze korzystanie ze strony oznacza, że zgadzasz się na ich użycie. Zamknij Dowiedz się więcej