Wykonanie
UgotujmyCos.plBlog kulinarny - przepisy
HomeDANIA
MIĘSNEPieczeń rzymska

Przedstawiam Wam efektowny przepis na pyszną pieczeńSKŁADNIKI:1/2 KG
MIĘSA MIELONEGO/ŁOPATKA ALBO KARKÓWKA/3 ZĄBKI
CZOSNKU2
JAJKA4 ŁYŻKI
BUŁKI TARTEJSÓL,
PIEPRZWYKONANIE:DO
MIĘSA,DODAJEMY
ŻÓŁTKA POKROJONY DROBNO
CZOSNEK.
SÓL.
PIEPRZ DO SMAKU WYRABIAMY RĘKĄ.Z
BIAŁEK UBIJAMY PIANĘ DELIKATNIE MIESZAMY AŻ DO UTWORZENIA JEDNOLITEJ MASY..DO WYSMAROWANEJ FORMY I WYSYPANEJ
BUŁKA TARTĄ WKŁADAMY WYROBIONE
MIELONE MIĘSO…JAK KTOŚ LUBI MOŻE DO ŚRODKA WŁOŻYĆ DWA UGOTOWANE NA TWARDO
JAJKA.WKLADAMY DO NAGRZANEGO DO 170 STOPNI PIEKARNIKA NAPowiązany przepis:Surówka z
młodej kapustyPIECZARKI W
CIEŚCIE NALEŚNIKOWYMWspółpracaO bloguWitam. Pomysł na tego bloga wziął się stąd, że zobaczyłem w internecie reklamę akcesoriów kuchennych i pisało w niej "Ugotujmy Coś". I pomyślałem, że to dobra nazwa na blog kulinarny. Zarejestrowałem więc domenę ale że sam nie mam czasu prowadzić tego bloga to zaprosiłem do współpracy Jolantę (mam nadzieję, że kiedyś wspólnie przygotujemy jakąś potrawę na blog :-) ). Ja na blogu zajmuję się obróbką zdjęć i sprawami technicznymi. Jeszcze dodam, że lubię i gotować i zjeść coś smacznego a moje ulubione programy kulinarne to "Makłowicz w podróży", "Smaki Polskie” oraz "Dzika kuchnia", który był częścią Tajemnic kniei. Pozdrawiam.Krzysztof Milewski, Administrator

Gotowanie jest moją pasją od zawsze. Lubie gotować i eksperymentować. Podróże przyczyniły do rozszerzenia mojego sposobu patrzenia na smaki i gotowanie.Niemniej ciągle się uczę i podpatruje, analizuje i wyciągam wnioski. Mam nadzieję, że moje potrawy przypadną Państwu do gustu.Jolanta Marcinkiewicz, autorka wpisówZakaz kopiowania zdjęć z naszego bloguNajnowsze wpisyflaki wołowetort walentynkowyzapiekanka z
brokułami i
kurczakiemAKTUALNOŚCI
ALKOHOLE DOMOWEBEZ KATEGORIIDANIA DIETETYCZNEDANIA GŁÓWNEDANIA
MIĘSNEDANIA REGIONALNEDANIA WEGETARIAŃSKIE / BEZMIĘSNEDANIA Z
KARKÓWKIKREMY
NAPOJE / KOKTAJLEPRZYSTAWKI
RYBY /
OWOCE MORZASAŁATKI / SURÓWKISŁODKOŚCISOSYZUPYStrony
CIASTECZKADOBRE RADYKONTAKTPRZELICZNIK KULINARNYSAVOIR-VIVRE PRZY
STOLEWspółpracaPopularne przepisychałwowiec bez pieczenia
karkówka pieczona w piekarnikuMetaZaloguj sięKanał RSS z wpisamiKanał RSS z komentarzamiWordPress.orgPolecamy


Ta strona korzysta z
ciasteczek aby świadczyć usługi na najwyższym poziomie. Dalsze korzystanie ze strony oznacza, że zgadzasz się na ich użycie. Zamknij Dowiedz się więcej