Pyszne ciasto z masą budyniową i prażonymi orzechami..do tego ciasta wykorzystałam proszek do pieczenia i budyń firmy Wodzisław .Budynie tej firmy są produkowane bez sztucznych barwników i bez cukru [ słodzimy sami według własnego gustu]..ja do tego ciasta wykorzystałam pięknie pachnący budyń waniliowy.ciasto kruche30 dkg mąki20 dkg cukru12 dkg margarynyszczypta soli2 łyżeczki proszku do pieczenia Wodzisławkrem budyniowy1 budyń waniliowy Wodzisław400 ml mleka2 łyzki cukru14 dkg margarynymasa orzechowa14 dkg margaryny4 łyżki cukru25 dkg orzechówSkładniki na ciasto kruche zagnieść , wyłożyć na blachę.Piec w piekarniku nagrzanym do 190 stopni około 20 minut.Budyń rozrobić z połową mleka, resztę mleka wraz z cukrem zagotować.Do gotującego się mleka dodać wymieszany budyń i zagotować ciągle mieszając.Ostudzić.Margarynę utrzeć i dodawać po trochu ostudzony budyń.Wyłożyć na ostudzone kruche ciasto.Margarynę z cukrem rozpuścić na patelni, dodać posiekane orzechy i podprażyć.Wyłożyć na masę budyniową.