Wykonanie
« Powrót  
kakao
Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 2(z pieczeniem / smażeniem): 15 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 1Ilość ocen : 2SkładnikLogo Ilość Czego
kakao 2 dekagramów
woda 1/8 litrów
mleko 1 litrów
cukier według uznaniaWykonanie:Zagotować
mleko,
Kakao rozmieszać dokładnie z
wodą, aby nie było grudek. Wlać do wrzącego
mleka. OSłodzić do smaku i gotowac około 5 minut.Autor: agata17koZobacz inne przepisy użykownika!Kuchnia PolskaDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z
pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: