Wykonanie
Uwielbiam
kokos i wszystko co
kokosowe :) muszę się zawsze powstrzymywać, jak tylko widzę w pobliżu rafaello, dlatego też dzisiaj zrobiłam wersję bardziej dietetyczną :) Mam nadzieję, że Wam zasmakuje :)

PRZEPIS:Składniki:1 szklanka
kaszy jaglanej2 szklanki
mleczka kokosowego2 dojrzałe
banany2 łyżki
cukru lub
miodu ew.
syropu z agawywiórki kokosowemigdały blanszowane

1. Mleczko gotujemy z
cukrem i do wrzącego wrzucamy
kaszę. Gotujemy około 15 minut (aż do momentu pochłonięcia całego mleczka)2.
Kaszę odstawiamy do wystygnięcia.

3. Rozgniatamy
banany i mieszamy dokładnie z
kaszą.4. Formujemy kuleczki z
migdałem w środku, obtaczamy we wiórkach i odstawiamy na około godzinę do lodówki

...i GOTOWE !!!
