Wykonanie
Opublikowano 19 września 2012, autor: M.Czas przygotowania: ok. 15-20 minSkładniki:20 dag ugotowanego
mięsa z kurczaka (może być z rosołu)1-2
pomidory lub 1 łyżka stołowa
ketchupu1-2 ząbki
czosnku2 łyzki
majonezudrobno posiekana
natka pietruszkisólpieprzPrzygotowanie:
Mięso z kurczaka zmiksować lub pokroić bardzo drobno, dodać
majonez,
ketchup (ew. zmielone
pomidory) i zmiażdżony
czosnek. Przyprawić
solą i
pieprzem, po czym schłodzić.Pasta najlepiej smakuje z
pieczywem razowym, choć z pszennym też jest przepyszna.Informacje o M.Gotowanie jest moją pasją odkąd pamiętam, a czas spędzony w kuchni odpręża mnie i pozwala na realizację moich szalonych, kulinarnych pomysłów. Oprócz gotowania relaks zapewniają mi medyczne thrillery Robina Cooka i dreszczowce Cobena. Polscy autorzy? J.L. Wiśniewski i A.Sapkowski! Nie jestem singielką, więc pysznymi potrawami rozpieszczam mojego chłopaka. Jeszcze nigdy nie skarżył się na jakość moich wypieków i obiadów, więc... może i Wam przysmakują? :)Zobacz wszystkie wpisy, których autorem jest M. →