Dzisiaj propozycja zupełnie niedietetyczna ;-). Sałatkę robiłam dla mojego K., który uwielbia wszystkie sałatki z dodatkiem majonezu i makaronu, czyli te których ja unikam jak ognia ;-).Sałatkę przygotowałam z włoskiego makaronu w kształcie muszli, które wyglądem nawiązują do smaku sałatki, składnikiem nadającym wyrazisty aromat i smak, są ośmiorniczki. Dodałam również niezastąpiony do sałatek -zielony groszek i ekologiczne jajka.Sałatka wyszła extra!Szczerze polecam!SKŁADNIKI:- 5 JAJA UGOTOWANYCH NA TWARDO- PUSZKA OŚMIORNIC- PUSZKA ZIELONEGO GROSZKU- MAKARON WŁOSKI Z MĄKI DURUM- 2 ŁYŻKI MAJONEZU + 2 ŁYŻKI JOGURTU GRECKIEGO- SÓL MORSKA- PIEPRZ KOLOROWYMakaron ugotuj al dente, ugotowane jaja pokrój w kostkę. Składniki wymieszaj ze sobą. Odstaw do lodówki na minimum godzinę.Smacznego.