Składniki:- 2szt sera koziego- 4 plastry szynki- łyżka masła- bagietka pełnoziarnista- oliwa z oliwek i klarowane masłona salsę:- posiekana sałata masłowa- posiekana bazylia- 10 szt. czarne oliwki- garść pistacji- ogórek zielony- oliwa z oliwek, sól i pieprzWszystkie składniki mieszamy odstawiamy na 15 minut aby smaki się uzupełniły.Ser kozi zapiekamy w wysmarowanych masłem kokilkach, ser obkładamy szynką, pieczemy 15-20 min w temp. 200 stopni C.Bagietkę kroimy na podłużne kromki, rumienimy na patelni na oliwie z oliwek i masle, lub w naczyniu żaroodpornym w piekarniku.Smacznego!Zapraszam na FB!Jeśli macie jakieś pytania, to pytajcie!Jeśli macie jakieś pomysły na dania, które chcielibyście żebym zrobiła piszcie na FB!