2 szklanki mąki pszennej200 g margaryny1/2 szklanki cukru pudru2 czubate łyżki ciemnego cukru ( u mnie dark muscovado)2 żółtka1 opakowanie cukru waniliowego6 łyżek serka ricotta2 duże łyżki budyniu toffi + 1 łyżka cukru pudruPrzygotowanie :W misce siekam margarynę z mąką i cukrem. Dodaję żółtka , zagniatam, chłodzę w lodówce ok. 30 minut. Wałkuję na placek grubości ok. 3 mm, wykrawam równe kwadraty, nacinam je w rogach jak na zdjęciu. Zwijam wiatraczki, dodatkowo nacinam boli ciastek.Serek mieszkam z budyniem, ozdobną tylką wyciskam na środek ciastka .Okrągłą foremką wykrawam kółka, lekko zawijam ich brzegi do środka, wyciskam ser. Piekę ok. 15 minut w temperaturze 180 stopni C.Przepis autorski.