Wykonanie
Dyniowo -
kokosowe tofurniczki z
musli MIXIT . Podane z
wiórkami kokosowym,
orzechami brazylijskimi ,
granatem ,
bananem i
syropem klonowymPrzepis:- 180 g
tofu- 2 łyżki
mąki kokosowej- 2 łyżki
musli MIXIT- 4 - 5 łyżek pueere z dyni
Tofu rozgnieść widelcem , następnie dodać do niego pueere z dyni, wymieszać. Na końcu dodać suche składniki, dokładnie wszystko wymieszać i o formować tofurniczki. Piec je na dobrze rozgrzanej patelni teflonowej do zarumienienia się . Smacznego ;)Ciężko,oj ciężko jest , ale przytwierdza mnie w świadomości wiadomość , że jeśli przeżyje dzisiejsze 2 kartkówki - 500 słówek z angielskiego i bryły obrotowe z matematyki , sprawdzian z mutacji z biologi ( które o dziwo rozumiem) , to po południu czeka mnie miła niespodzianka . Lubię takie dni pełne emocji ;D