ßßß

jarmużowo-bananowa owsianka kokosowa z daktylami i siemieniem lnianym podana z suszonymi bananami, jagodami goji, masłem migdałowym oraz gorzką czekoladą 99%kale-banana coconut oatmeal with dates and flax seeds served with dried bananas, goji berries, almond butter and dark chocolate 99%Składniki:5-6 łyżek płatków owsianych
szklanka mleka roślinnego, w tym 1/4 szkl. mleczka kokosowegokilka posiekanych daktyliłyżka siemienia lnianegoduży dojrzały bananspora garść świeżego jarmużuPłatki owsiane wraz z siemieniem oraz daktylami zalać na noc mlekiem. Rano gotować do gęstości, a następnie wymieszać z uprzednio zmiksowanym bananem z jarmużem (na mus), chwilę podgrzać. Podawać z dowolnymi dodatkami. Smacznego!Został tydzień. Motywacja ani trochę nie opadła, wręcz przeciwnie. Damy radę! 😉Udanego tygodnia!