ßßß
 
            
         Składniki:małe ogórki gruntoweczosnekgałązki koprukorzeń chrzanusólWykonanie:Do słoika wkładamy ogórki, kilka obranych ząbków czosnku, gałązki kopru, obrany korzeń chrzanu. Całość zalewamy gorącą osoloną wodą: na litr wody 1 czubata łyżka soli. Uzbrajamy się w cierpliwość i po 2 dniach zajadamy pyszne ogórki małosolne.Smacznego.
Składniki:małe ogórki gruntoweczosnekgałązki koprukorzeń chrzanusólWykonanie:Do słoika wkładamy ogórki, kilka obranych ząbków czosnku, gałązki kopru, obrany korzeń chrzanu. Całość zalewamy gorącą osoloną wodą: na litr wody 1 czubata łyżka soli. Uzbrajamy się w cierpliwość i po 2 dniach zajadamy pyszne ogórki małosolne.Smacznego.