Mała przekąska dla Miłośników Michałków... i muffinek ;) Czyli połączone siły smakowe ;)Na dobry początek weekendu...Składniki:250 g margaryny250 g brązowego cukrukilka kropelek olejku waniliowego230 g mąki4 jajka1 łyżeczka proszku do pieczenia2 łyżki kakao3 łyżki cappuccino4 łyżki mleka10 MichałkówPrzygotowanie:W dużej misce ucieramy margarynę z brązowym cukrem na puszystą masę.Dodajemy do tej masy jajka i olejek waniliowy, całość miksujemy.W drugiej misce mieszamy przesianą mąkę, kakao, proszek do pieczenia i cappuccino.Suche składniki wsypujemy do masy jajecznej, dolewamy też mleko i całość miksujemy na jednolitą masę.Do papilotek wkładamy do 1/3 wysokości ciasta, dajemy pół Michałka i przykrywamy ciastem.W 180 stopniach pieczemy 20 minut - do suchego patyczka.Z tej porcji wychodzi 18 muffinek i są pyszne!