Wykonanie
Gdyby ktoś zapytał mnie, co najbardziej lubię na śniadanie, bez wątpienia wytypowałbym
kaszę jaglaną z
bananem i
brzoskwinią. Świetnie smakuje zarówno na ciepło, jak i na zimno. Danie szybko się przyrządza i można je zabrać ze sobą do szkoły lub pracy np. w plastikowym pojemniku. Ja tak robię. :) Gwarantuję, że jeżeli raz spróbujecie, będziecie chcieć więcej i więcej... ;)


Do wykonania potrzebny jest:- 1 szklanki ugotowanej
kaszy jaglanej- 1
banan- 3 połówki
brzoskwini- garść
rodzynek1.
Banana kroimy w kostkę lub w talarki.2. Połówki
brzoskwiń kroimy w kostkę.3. Pokrojone
owoce mieszamy z ugotowaną
kaszą jaglaną oraz garścią
rodzynek.4. Jeżeli dysponujecie
brzoskwiniami z puszki, możecie do dania dolać trochę
syropu.Pamiętajcie - śniadanie to najważniejszy posiłek w ciągu dnia. Niech będzie zdrowy i pyszny. :)


Moja
kasza czekała na skonsumowanie w towarzystwie
żurawiny i
suszonej moreli. :)