Tort na 51 urodziny wujka elektryka. Jedyna taka okazja aby "zasmakować" znaku i gniazdek elektrycznych.Składniki:10 jajek360 ml cukru drobnego do wypieków360 ml mąki pszennej120 ml mąki ziemniaczanejWykonanie: Białka oddzielić od żółtek. Z białek ubić sztywną pianę, pod koniec ubijania stopniowo dodawać cukier, dalej ubijać. Gdy piana będzie już sztywna delikatnie wmieszać do niej żółtka. Następnie dodajemy przesiane mąki i delikatnie mieszamy. Biszkopt pieczemy w tortownicy 25 cm, wyłożonej papierem do pieczenia, samo dno. Pieczemy 35-40 minut w temperaturze 160-170 stopni.Krem kokosowo-tiramisu:550 ml śmietany kremówki 36%330 gram serka mascarpone1,5 szklanki wiórek kokosowych7 łyżek likieru tiramisu3/4 szklanki cukru pudru(szklanka 250 ml)Wykonanie: Śmietanę ubić na sztywno, pod koniec dodać cukier puder, nadal ubijać. Następnie należy dodać serekmascarpone i na małych obrotach miksera delikatnie wymieszać całość. Do masy dodajemy wiórki kokosowe i likier, mieszamy tylko do połączenia się składników.