Babka bez pieczenia - bardzo smaczny, lekki deser.Składniki:-1/2 kg mielonego twarogu-400 ml śmietany 18%-6-7 łyżek cukru pudru-4 łyżki żelatyny-3 galaretki o różnych kolorach-owoce, np. drylowane wiśnie-aromat śmietankowyGalaretki rozpuszczamy w osobnych naczyniach, zalewając każdą szklanką gorącej wody.Żelatynę moczymy.Kiedy galaretka zaczyna tężeć wylewamy na spód formy część galaretki zielonej,część czerwoneja następnie układamy owoce.Ubijamy śmietanę, dodajemy 2-3 łyżki cukru pudru.Twaróg miksujemy z 4 łyżkami cukru pudru i aromatem.Obie masy łączymy.Żelatynę wstawiamy do rondelka z gorącą wodą i rozpuszczamy ją.Wlewamy do masy serowej i dokładnie mieszamy.Masę przelewamy do formy.Na wierzch wykładamy pozostałą czerwoną i zieloną galaretkę oraz owoce.Całość zalewamy galaretką żółtą.Wstawiamy do lodówki na kilka godzin.Aby wyjąć babkę z formy należy zanurzyć formę na chwilkę w ciepłej wodzie,przyłożyć na wierzch talerz i odwrócić.Gotowe.Smacznego!