Wykonanie
Jak ja lubię takie kombinacje
owocowe!Zwłaszcza kiedy jest upał, duchotaaaa i nic się nie chce, tylko pić i pić!!!! Prysznic i TO i jestem w niebie!
Powiem szczerze, że pomyślałam nawet o jakiejś wkładce, ale może nie?;pNiby nic odkrywczego... niby, ale zawsze to jakaś odmiana dla koktajli
mlecznych;)Przygotowanie: 10 minutKoszt: 9 złSkładniki:ćwierć
arbuza1
mango3
kiwisok z połowy
limonki i połowy
cytryny2 łyżki
cukru brązowegoMango obieram ze skóry, kroję na mniejsze kawałki, wrzucam do blendera, z
kiwi wydrążyłam środek,
arbuza podzieliłam na mniejsze kawałki, usuwając pestki. Dodałam
cukier oraz
sok z limonki i
cytryny. Miksuję
owoce, ale nie na jednolitą masę, chodzi o to by cząstki
owoców były wyczuwalne.Wkładam do lodówki na minimum godzinę, ewentualnie podawać od razu z rozkruszonym
lodem.

