Wykonanie
Dzisiaj proponujemy szybką i wspaniale wyglądającą
sałatkę na świąteczny stół. Robi się ją w kilka chwil, a podaje w
wafelkowych jajkach. Wygląda zjawiskowo, a i nie gorzej smakuje :)Z okazji zbliżających się Świąt Wielkanocnych życzymy wszystkim odwiedzającym Spokojnych i Radosnych Świąt, Bogatego zająca i Mokrego dyngusa :)
Potrawa przygotowana z tego przepisu zawiera glutenIlość porcji: 7Czas przygotowania: 10 minutSkładniki:½ opakowania
jajek z
wafelka3
jajka2-3 plasterki szybki½ pęczku drobnego
szczypiorkuŁyżka
majonezuŚwieżo mielony
pieprz, świeżo mielona
sólJajka gotujemy na twardo. Siekamy w kostkę. Podobnie robimy z
szynką oraz
szczypiorkiem. Wszystkie składniki mieszamy, dodajemy
majonez oraz
przyprawy.
Jajka z
wafelka napełniamy
sałatką tuż przed podaniem (inaczej wafelek rozmięknie). Smacznego.